طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی

شکلات مغزدار از شیرینی‌های پرطرفدار در کل دنیاست. طعم یکی از این شکلات‌های خوشمزه در کنار یک فنجان چای تازه دم می‌تواند بسیار دلچسب و فوق‌العاده باشد. کافی‌ است آن را به شیوه دلخواهتان درست کنید تا لذت خوردنش برایتان چند برابر شود. این خوردنی جذاب یکی از بهترین گزینه‌های پذیرایی از میهمانان و عزیزانتان است؛ مخصوصاً برای مناسبت‌های خاص مثل عید نوروز.

مواد لازم برای تهیه شکلات مغزدار خانگی:

  • کره: 200 گرم
  • پودر کاکائو: 2 /1 پیمانه
  • تخم‌ مرغ درشت: 1 عدد
  • شکر: 150 گرم
  • پسته: 1 پیمانه
  • گردوی خردشده: 1 پیمانه
  • بیسکویت ساده: 200 گرم
  • پودر پسته یا ترافل رنگی برای تزیین: به مقدار لازم
  • وانیل: مقداری

طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی:

کره را در ظرفی مثل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود. کاکائو را هم اضافه کرده و با کره آب‌ شده خوب مخلوط کنید. تخم‌ مرغ را در کاسه‌ای مناسب شکسته، شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید و مخلوط کنید؛ تا جایی که شکر و وانیل حل شده و تخم‌ مرغ پف کند.

تخم‌ مرغ و شکر و وانیل را به مخلوط کره و کاکائو اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت بردارید. بیسکویت را خرد کرده و همراه با پسته و گردوی خرد شده به مواد دیگر اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.

جعبه‌ای مثل جعبه باقلوا آماده کرده و در آن کیسه‌ فریزری پهن کنید طوری که کف و دیواره ظرف با آن پوشانده شود. مواد شکلات را در ظرف روی نایلون ریخته و پهن کنید تا به صورت یکدست در همه سطح ظرف قرار گیرد.

روی شکلات را با پشت قاشق یا لیسک خوب صاف کنید، سپس روی آن را با پودر پسته یا ترافل رنگی تزئین کنید. بعد روی ظرف را پوشانده و آن را در فریزر بگذارید. بعد از سفت شدن شکلات آن را برش زده و در شکلات‌خوری کریستال بچینید.

امیدوارم در کنار میهمان‌های خود از این شکلات مغزدار خانگی آسان لذت ببرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *